[Afisz teatralny] Jan Tetter - Mur - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1975)
Afisz teatralny informujący o prapremierze 13.09.1975 r. Teatr Kameralny w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Urszula Kenar.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.