Zawody piłkarskie Warszawa-Wybrzeże - Gdański Okręgowy Związek Piłki Nożnej (Gdańsk : [s.n.], 1949)
Afisz z inf. o zawodach, które miały miejsce 16.06.1949 r. w Gdańsku.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- źródła; Sport -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne