Gonitwa - Mądrawski, Henryk (1933-2009). ([Gdańsk] : [nakładem własnym autora], 1971)
Przedstawia dwie sylwetki koni wyścigowych.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora i data. Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy