An der Langen Brücke in Danzig - Closs, Adolf (1840-1894). ([Niemcy], 1870)
Przedstawia widok na Motławę i Długie Pobrzeże w Gdańsku od strony Zielonego Mostu.
U dołu pod kompozycją drukowany tytuł - podpis. U dołu po prawej w polu kompozycji sygnatura autora.
Na odwrocie zadruk gazetowy w języku niemieckim.
Data powstania według działalności autora, tematu i techniki.
Miejsce powstania według języka i działalności autora.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce