Exlibris Dr Stanisław Aulich - Bortowski, Andrzej (1938- ).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). ([S. l., 1963)
Przedstawia sowę z rozwiniętymi skrzydłami, u dołu napis: Exlibris Dr Stanisław Aulich.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie, data wg bibliogr.
Strona, dostęp 30.08.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.