Preisliste : für Obst- und Gemüsekonserven, Marmeladen und Konfitüren. Ernte 1927 - Ernst Zielke Kolonialwaren (Gdańsk-Wrzeszcz). ([Gdańsk : s.n., 1927)
Cennik towarów przedwojennego sklepu Ernst Zielke Kolonialwaren (Gdańsk-Wrzeszcz) w roku 1927.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.