Konkurs racjonalizatorski w zakresie prac przeładunkowych w porcie. (Wrzeszcz : [s.n.], 1960)
Afisz inf. o konkursie w Porcie gdańskim luty 1960 r.
Keywords: Porty -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne