Pedro Calderon de la Barca - Księżniczka na opak wywrócona = La señora y la criada / Teatr Wybrzeże ; imitował Jarosław Marek Rymkiewicz. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 4.11.1970 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Zbigniew Bogdański, scenografia Ali Bunsch, muzyka Henryk Jabłoński.