Ex libris Roberta Znajomskiego / R. Znajomski. - Znajomski, Robert (1968-2021) (2016)
Przedstawia Neptuna z gdańskiej fontanny napis: ex libris Roberta Znajomskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.