Obwieszczenie Prezydenta miasta Gdańska z dnia 5 wrześnie 1949 roku o ponownej (drugiej) rejestracji mężczyzn urodzonych w 1929 roku / Zarząd Miejski w Gdańsku. (Zarząd Miejski w Gdańsku, 1949)
Afisz z obwieszczeniami.