Międzynarodowa Kampania Muzealna : 30. IX - 14. X. 1956 r. / Muzeum Pomorskie w Gdańsku. ([s.n.], 1956)
Zaproszenia dla 2 osób na uroczystość otwarcia Międzynarodowej Kampanii Muzealnej w Muzeum Pomorskim (dziś Muzeum Narodowe) 30 września 1956 r.