Gdańsk Kaplica Królewska : herb Sobieskiego / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1980)
Przedstawia herb króla Jana III Sobieskiego nad portalem Kaplicy Królewskiej w Gdańsku, około 1985 rok.