Powszechna Spółdzielnia Handlowa "Zgoda" zawiadamia, że zgodnie § 15 statutu spółdzielni zwołuje zgromadzenie dzielnicowe [...] / Powszechna Spółdzielnia Handlowa "Zgoda". ([s.n.], 1947)
Afisz inf. w miejscach i termianach zebrań z 19.04.1947 r.