Tajemnica Boga jako "Ojca miłosierdzia" według encykliki "Dives in misericordia" Jana Pawła II - Seremak, Waldemar (1953- ). (2000)
1. Objawienie przez Jezusa Chrystusa Boga jako "Ojca miłosierdzia". 2. Kościół wobec tajemnicy Boga, który jest "Ojcem miłosierdzia". 3. Znaczenie głoszenia i recepcji prawdy o Bogu jako "Ojcu miłosierdzia".
Tytuł nagłówkowy.