Refleksje na temat kształcenia w obszarze pracy socjalnej w wyższych szkołach zawodowych w Polsce / Piotr Frączek. - Frączek, Piotr
Słowa kluczowe: kształcenie pracowników socjalnych, studia magisterskie, wyższe szkoły zawodowe, profesjonalizacja pracowników socjalnych.