Ex Libris Mariana Wojciechowskiego / [Karol Baraniecki]. - Baraniecki, Karol (1911-1986) (1960)
Przedstawia owal z twarzami kobiecymi wpisany w czarny prostokąt, w otoku napis: Ex Libris Mariana Wojciechowskiego.