Exlibris Helmut Rennert - Bewersdorff, Ullrich (1920-2008).; Rennert, Helmut (1920-1994). ([S. l., 1960)
Przedstawia siedzącą na krześle półnagą dziewczynę. Napis wzdłuż lewej strony: Exlibris, u dołu: Helmut Rennert.
Nazwisko aut. ołówkiem na odwrocie, data wg inwentarza zbioru ekslibrisów.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w