Rola operacji syryjskiej w polityce Kremla / Marek Czajkowski. - Czajkowski, Marek (nauki polityczne)
Legitymizacja strategii powrotu do autorytaryzmu, zagrożenie zewnętrzne - nowa legitymizacja, rola operacji syryjskiej w strategii Kremla.