[Afisz. Incipit] Msza św. w intencji ojczyzny odbędzie się dnia 3.05.81r. o godz. 18.00 w Bazylice Mariackiej ... ([wydawca nieznany], 1981)
Afisz informujący o obchodach rocznicy Konstytucji 3 maja w Gdańsku w 1981 r.