Bibliologica Casimiri Piekarski 1922 E. N. - Norwerth, Edgar Aleksander (1884-1950) (1922)
Przedstawia dwie książki owinięte wstęgą papieru, u góry data 1922, w owalu inicjały aut. E. N. Napis na jednej z książek: Bibliologica, u dołu: Casimiri Piekarski.