Zu Eigen H. Sanner G. Broel. - Broel, Georg (1884-1940) (1914)
W perełkowej ramce krajobraz, na pierwszym planie snop zboża i pług. U dołu w ramce napis: Zu Eigen H. Sanner. Nazwisko aut., data i nr "No 51" pod wyobrażeniem.