Recital fortepianowy Zofia Rogóyska-Żukowska. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o koncercie w sopockim Grand Hotelu 20.05.1948 r.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Grand Hotel (Sopot, Polska, budynek) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła