[Afisz. Incipit:] Ukazał się w sprzedaży "Przewodnik po Gdańsku" Z. Fronik i K. Gosz ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o ukazaniu się przewodnika po Gdańsku.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Przewodnik turystyczny; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne