Nabór do klas pierwszych w roku szkolnym 196_/_. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do Technikum I Zasadnicza Szkoła Terenów Zieleni w Gdańsku-Oliwie.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne