Prawo na co dzień formularze, umowy, komentarze. - Grupa Wydawnicza INFOR (Warszawa : INFOR, 2004)
Ponad 100 aktywnych wzorców umów i druków, praktyczne omówienia dla całej rodziny, kalkulatory.
Tyt. z etykiety.
Dodatek do "Gazety Prawnej" (2004).
Keywords: Prawo -- Polska -- 1990- -- poradniki; Porady prawne -- Polska -- 1990-.; Formularze (prawo) -- Polska; Prawo pracy -- Polska -- formularze; Prawo cywilne -- Polska -- formularze; Prawo administracyjne -- Polska -- formularze