[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Wojewody Gdańskiego z dnia 14 maja 1949 r. w sprawie zwalczania pomoru i różycy świń / B. Podhorski-Piotrowski. - Podhorski-Piotrowski, B. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z treścią obwieszczenia.