Ex Libris Krzysztofa Świtały - Wanag, Józef (1921-1987).; Świtała, Krzysztof (1986)
Awers i rewers pięciozłotowej monety z 1930 r., wyżej mury obronne a nad nimi Orzeł polski, napis: Ex Libris Krzysztofa Świtały. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.
Data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, 23.08.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.