Obwieszczenie o pierwszej rejestracji mężczyzn urodzonych w 1936 r. / Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o poborze mężczyzn rocznika 1936 w okresie od 2 do 19 stycznia 1954 roku.