Pracując rozsądnie pracujesz bezpiecznie - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Plakat propagandowy.
Data wyd. na podst. treści.
Nazwisko autora na prawym marginesie nieczytelne.
Keywords: Plakaty -- Polska -- 1970-2000.; Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty