[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Fundusz Gospodarki Mieszkaniowej powołany został ... / E. Imbierowicz. - Imbierowicz, Edward ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o możliwości otrzymania bezwrotnych dotacji na przeprowadzenie remontu oraz o terminie składania wniosków do 12.03.1950 r.