[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Fundusz Gospodarki Mieszkaniowej powołany został ... - Imbierowicz, Edward (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o możliwości otrzymania bezwrotnych dotacji na przeprowadzenie remontu oraz o terminie składania wniosków do 12.03.1950 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.