[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 5 grudnia 1950 roku w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybółówstwa śródlądowego / St. Marczewski. - Marczewski, Stanisław (1910-1995) ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia.