[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Wojewódzkiej Rady Narodowej w Gdańsku z dnia 5 grudnia 1950 roku w sprawie obowiązujących przepisów prawnych dotyczących rybółówstwa śródlądowego - Marczewski, Stanisław (1910-1995). (Gdynia : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz z treścią obwieszczenia.
Keywords: Gdańskie, Województwo (Polska ; 1950-1974) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.