[Afisz teatralny] R. de Flers i A.G. Caillavet - A to awantura! : Komedia w 3 aktach / Teatr Rozmaitości w Krakowie. ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o przedstawieniu z 1958 r. Reżyseria: Maria Billiżanka, oprawa plastyczna: Jerzy Jeleński.