Ex Libris Ewy Miszczak / Z. Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1970)
W kole przedstawione są różne zwierzęta, napis: Ex Libris Ewy Miszczak powtórzony trzy razy po obwodzie koła. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.