[Zaproszenie. Incipit] Minister Obrony Narodowej, Wojewoda Gdański, Westerplatczycy ... mają zaszczyt zaprosić ... na uroczystość "Powrotu Orła" ... ([wydawca nieznany], 1997)
Zaproszenie na uroczystość powrotu płaskorzeźby orła na teren Westerplatte 31.08.1997 r.