[Zaproszenie. Incipit] Minister Obrony Narodowej, Wojewoda Gdański, Westerplatczycy ... mają zaszczyt zaprosić ... na uroczystość "Powrotu Orła" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1997)
Zaproszenie na uroczystość powrotu płaskorzeźby orła na teren Westerplatte 31.08.1997 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Westerplatte (Gdańsk ; część miasta); Pole Bitwy na Westerplatte (Gdańsk, Polska) -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.; Zaproszenie; Druki ulotne