Ex Libris Haagen Bartram-Jensen Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1930)
Przedstawia kłębiące się chmury nad morzem. U dołu napis: Ex Libris Haagen Bartram-Jensen. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.