Exlibris Władysława Borusiewicza K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1964)
Na tle otwartej księgi cyrkiel i napis: Exlibris Władysława Borusiewicza. U dołu stylizowany herb Krakowa, zamiast orła w bramie miejskiej litery PK. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.