[Afisz. Incipit] Terminarz pracy Ośrodka Propagandy i Informacji Partyjnej Komitetu Powiatowego PZPR w Malborku ... / Ośrodek Propagandy i Informacji Partyjnej KP PZPR. ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz z terminarzem pracy.