[Afisz. Incipit] Terminarz pracy Ośrodka Propagandy i Informacji Partyjnej Komitetu Powiatowego PZPR w Malborku ... - Polska Zjednoczona Partia Robotnicza. Komitet Powiatowy (Malbork). Ośrodek Propagandy i Informacji Partyjnej (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz z terminarzem pracy.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.