Z książek o porcelanie Lecha Kokocińskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
W podwójnej liniowej ramce dwie figurki porcelanowe, pod ramką napis: Z książek o porcelanie Lecha Kokocińskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.