Z książek o porcelanie Lecha Kokocińskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Kokociński, Lech (1944- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
W podwójnej liniowej ramce dwie figurki porcelanowe, pod ramką napis: Z książek o porcelanie Lecha Kokocińskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.