400. Rocznica urodzin Jana Heweliusza - Jędrysik, Maciej; Poczta Polska (Warszawa : Poczta Polska, 2011)
Pamiątkowy druk Poczty Polskiej z kopertą i znaczkami.
Keywords: Heweliusz, Jan -- (1611-1687) -- rocznice