[Afisz teatralny. Incipit:] Ochotniczy Zespół Teatralny ... w komedii 3 aktowej J. Słotwińskiego i Z. Skowrońskiego p.t. "Przyjmujemy o 8.30" ... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria J. Puślecki.