In Memoriam - Johannes Hevelius / Arpad Šalamon. - Šalamon, Arpad (1930- ). (2011)
Przedstawia płytę astrolabium, dookoła napis: In Memoriam - Johannes Hevelius. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i symbol techniki graficznej.