Jean Genet - Balkon = Le Balcon / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 4-5.06.2021 r. na Scenie Kameralnej. Adaptacja, reżyseria i opracowanie muzyczne: Jan Klata.