Jean Genet - Balkon = Le Balcon - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 4-5.06.2021 r. na Scenie Kameralnej. Adaptacja, reżyseria i opracowanie muzyczne: Jan Klata.
Na okładce plakat Mirka Kaczmarka.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.