Wielki Kiermasz - Powiatowy Komitet Akcji Pomocy Zimowej (Lębork). (Lębork : [s.n.], 1948)
Druk inf. o kiermaszu, który miał miejsce w grudniu 1948 r. w Lęborku).
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła