Recital śpiewaczy z udziałem art. operowych Mili Brodzic-Iwanickiej. - Stowarzyszenie "Dom Marynarza" (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1945)
Afisz inf. o koncercie 6.10.1945 r. w gdyńskim Teatrze w Domu Marynarza.
Keywords: Stowarzyszenie "Dom Marynarza" (Gdynia) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne